Pages

nedeľa 8. mája 2011

Novinky

Prinášam zopár noviniek. Neviem, či sa už neobjavili na niektorom z blogov, ale ako sa hovorí, opakovanie je matka múdrosti.



1. Novinkou číslo jeden bude trailer na knihu PASSION, ktorá je už treťou v poradí od autorky Lauren Kateovej. Trailer je vskutku jednoduchý, nič neprezrádza a je výstižný. Tí herci však vyzerajú...no, myslím, že tento trailer je veľmi prvoplánový. Dúfam však, že dojem z knihy mi nepokazí. Kniha vychádza v USA už 14. júna.

2. Ďalším novým trailerom je trailer na dlho očakávanú knihu FOREVER od spisovateľky Maggie Steifvaterovej. O Stiefvaterovej je známe, že má šikovné ruky a tak jej nerobí problém vytvoriť si trailer a následne si ho spropagovať na obľúbenom portáli Youtube. Stop-motion trailer vás navnadí ako predošlé dva a ja sa na poslednú časť trilógie Triašky naozaj teším. Kniha vychádza v USA v júli.


3. Treťou a poslednou novinkou na dnes bude dlho očakávaná obálka na tretí diel série Hush,hush autorky Beccy Fitzpatrick. SILENCE má bohovskú obálku! Dúfajme, že kniha nás nesklame. Po výbornom druhom dieli nás autorka snáď tretím dielom prekvapí ešte viac. Padlí anjeli sú totiž v kurze...



P@trick